Ποιοί Είμαστε

Δανιήλ Παναγιώτης

Ιδρυτής των PowRiders. Η πρώτη επαφή με άθλημα χιονοδρομίας ήταν στα 4 μου χρόνια το 1987 που ξεκίνησα να κάνω σκι με τον πατέρα μου. Είδα το τότε νέο άθλημα του snowboard όταν ήμουν 10 χρονών και από τότε αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου αρχικά ως αθλητής και έπειτα ως εκπαιδευτής θελοντας να προσφέρω στην εξέλιξη του αθλήματος που τόσο αγαπώ.

 Το πάθος μου για Snowboard, αυτό το τόσο ισχυρό συναίσθημα που ξεπερνά κάθε λογική, με οδήγησε σε μια ζωή γύρω από αυτό. Έτσι από πολύ μικρός περπατούσα στα χιονισμένα βουνά ώρες ατελείωτες ξεκινώντας πριν το ξημέρωμα για να μπορέσω να βρεθώ την κατάλληλη στιγμή στο σημείο εκκίνησης της διαδρομής που είχα ονειρευτεί. Η επιθυμία μου να έχω πρόσβαση για να εξερευνήσω διαδρομές, σημεία και βουνά με την χιονοσανίδα μου πέρα από τα όρια των χιονοδρομικών κέντρων δημιούργησε το όραμα των PowRiders.

Pow 
Riders

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2023 με σκοπό να προσφέρει στους λάτρεις των χιονισμένων βουνών μοναδικές εμπειρίες και συγκινήσεις. Τα βουνά δεν έχουν σύνορα έτσι και εμείς θέλουμε να δώσουμε την δυνατότητα σε σκιερ και snowboarders να απολαύσουν το αγαπημένο τους σπορ σε ανεξερεύνητα βουνά με παρθένες διαδρομές. Με εργαλείο μας το Snowmobile Polaris 650 SKS 146 είμαστε εδώ να κάνουμε την διαδρομή που έχετε ονειρευτεί πραγματικότητα.

Οι Υπηρεσίες μας

Η κύρια μας υπηρεσία είναι να μεταφέρουμε κάθε rider  ξεχωριστά στo σημείο εκκίνησης της διαδρομής που επιθυμεί να πραγματοποιήσει. Συνοδεύουμε και επιβλέπουμε τις καταβάσεις και τις διαδρομές στις πιο απόμερες χιονισμένες κορυφές για την ασφάλεια σας. Υποστηρίζουμε την μεταφορά σας και του εξοπλισμού σας για να φτάσεται όσο πιο ξεκούραστα και με ασφάλεια μέχρι και τον πιο καλά κρυμμένο χιονισμένο παράδεισο.

Διογρανώνουμε μονοήμερες και πολυήμερες εκδρομές για εσάς και την παρέα σας σε χιονισμένα βουνά σε όλη την Ελλάδα. Ανεξαρτήτως ύπαρξης χιονοδρομικού κέντρου στην περιοχή.

Συνοδεύουμε ορειβάτες και εξερευνητές χιονισμένων τοπίων προσφέρωντας ασφάλεια στα πιο ανέγγιχτα σημεία των ονειρεμένων βουνών της Ελλάδας.

Υποστηρίζουμε διοργανώσεις χιονοδρομίας με την μεταφορά προσωπικού, στελεχών, φωτογράφων καθώς ακόμα και επαγγελματικού εξοπλισμού.  

Σε όλες μας τις υπηρεσίες υπάρχει η δυνατότητα κράτησης .